Tuesday, November 18, 2008

..Sad news..

I juz received a phone call from my mum..
my auntie was diagnosed with cancer ovary..dh last stage..
lmbt trace..before nie mmg auntie sakit...dh makan tahun pun..
asyik kuar masuk wad jer...but doc tk dpt detect lg...

my mom told me that doc dh suh bawa blk umah..
sbb there is no hope anymore...
so sad to hear bout this...
really hope dat auntie and family tabah hadapi dugaan ni..
this weekend nk blk kg nk visit my auntie..
hope dat everything will be okay..
tabahla auntie...:(

10 comments:

drNO said...

sama2la kita bdoa...semoga ur aunt tabah menghadapi hari2
dugaan semua tu...

Witty Angel said...

hmm ovarian cancer mmg lambat sket kan detect..huhu..xpe u sabar ok?mari kite sama doa2 kan semoga beliau tabah menghadapi dugaan semua ini...

Wahidah said...

drno : yerp..tq fro the support..

witty : aah ca ovary lmbt sket nk detect..tq for ur concern..:)

susu dalam botol said...

kadang-kadang dari melihat dia terseksa kan awak, lebih baik kita redha dgn ketentuan Tuhan.

Wahidah said...

susu dlm botol : yerp..berat mata yg memandang berat lg bahu yg memikul....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yanie doa kan ur aunt cepat sembuh yer cik wahidah comel...

=]

suka bangat lagu DENTING nih..

sayu jer...

uwaaaaaaaaaaaaa

khairul azman onggon said...

wah.. urang sarawakkah?? Smoga auntie ktk cepat bait.. banyakkan berdoa...

Catz said...

hi wahidah..
moga auntie u tabah...just buat dia happy utk saat-saat yg tinggal ni..
drive carefuly sis.

CAHAYA said...

jgn putus asa. my aunt pun kena cancer last stage because lambat trace. tapi skang dah boleh berjalan. belum pulih sepenuhnya, tapi lebih baik dari dulu.

p/s: semangat juang kena ada, jgn mengalah pada takdir. takdir itu dtg dariNya, bergantung pada kita utk mengubahnya. :)

Wahidah said...

yanie : tk smpat sembuh pun..lagu ni menusuk ke kalbu gitu..

khairul azman : kamek org semenanjung la..:)

catz : tq sis...auntie dh meninggal dunia..:(

cahaya : dh ketentuanNya kita kena redha and terima kan..:(