Friday, November 28, 2008

Aduhai...



Well actually hari ni bengang giler..
Bengang ngan saper??
Well ngan one of my housemate..
Be4 this bengang ngan die gk..
Aduhai...sbr jer la..
Certain time rs mcm i lg matang dr die..
Pd hal she is older than me..

Yelah if u olls la kan..
Ni situasinya..

CIk kak ni ngah tgk tv..
I br je trun nk tgk tv..
Die nmpak yg I ni nk tgk tv..
tp bole plak die off kan tv tu..
N bla juz like that..
Pergh..bengang beb..

Bukan I sorang je yg dh kena..
Housemate lain pun kena gk...
Aduhai...Kalo u olls la kat tmpt yg sama..
Ape yg u olls buat??

I bengang giler td..
Terus siap2 kuar umah..
Sabar jer la...

9 comments:

axim said...

cik kak tu nak gurau gurau kot..haha..selamat berhujung minggu yaa:)

neverletmego said...

maye..gurau2 manja..u pun bergurau la balik

Wahidah said...

axim : yelah tu gurau la sgt.....thanks...

neverletmego : nanti la i gurau blk ngan die mcm tu..:P

ezzati said...

uiksss..tv tu dia punya ke?? ala..ko turn ON la blk tebee tu..bila dia nk tgk, ko OFF..hehe

tp, mmg bengang kalo dpt housemate yg mcm gampang..aku pon penah kena dulu..tp, aku wat xtau je..last2 dia blah..lega jiwaku..huhu

aFkaR'z said...

kalo aku, ko tutup, aku bukak balik...
ko blah, aku plak duduk!

take it easy... dah ramai kena kan? so ramai2 laa kenakan plak dia lepas ni...

kalo dia turun nak tgk tv, korang semua jangan gerak2... tgk rancangan yg dia tanak tengok... tp aku jamin, kalo dia tgk korang tgk tv, musti dia tak join.. lama2 dia bengang.. asyik korang jer tgk tv, bila plak time aku nih??

khairul onggon said...

Owhh... itu sindrom tv.. kalu bole dia sorang je punye.. tido jadikan tv bantl, makan tv, kiki..

Kalu sy lah, sy akan tolong dia, masa dia tutup tv tu sound je direct mcmni.. "Tolong cabut kabel letrik tv bole tak?? Aku nak letak tv tu lam bilik aku..."" Direct jer... jgn takut...

Faisal Admar said...

1. Cari rumah baru untuk disewa dan housemate baru.

2. Sabar dengan kerenah dia.

Life is just about choices ;)

Wahidah said...

ezzati : itulah yg sya buat..wat tak tahu..turn on blk tv..huhuhu

afkar'z : tegas giler solution tu..hehehe..but mcm menarik jer..hehehe

Wahidah said...

khairul onggon : aduhai direct nya sound eik..hehehe...kalo tk phm gk tk tahu la kan..:)


faisal : tu la I buat skrang..wat x tahu...tp kalo tk tahan cr umah len kot