Saturday, November 22, 2008

Fening..

Aduhai pening kepala la tk dpt housemate baru lagik..
masakla mcm ni...kalo tk dpt gk new housemate kena timbang2 kan utk move out nie..

So anyone nak cr bilik utk di sewa tak????

6 comments:

Mohd Kamal said...

ni yg susah klu jadi 'chief tenant'. klu xde penyewa kita tetap nk kena cover satu umah..

Wahidah said...

kamal ; masalhanya i bukan chief tenant..n chief tenant langsung tk bayar bilik yg kosong tu..i ngan my roommates je kena bayar..unfair kan??

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sabar2...insyaAllah nanti ada la tu

hehhehehe

Wahidah said...

tgh sbr la ni cik yanie oii

aFkaR'z said...

tak dapat lagi ke? alahai ciannya.. one of my officemate dah pindah kat wangsa maju sek. 6... masa tanya dia hari tu, dia baru jer pindah...

cuba iklan2 kat lrt stesen.. tampal2 iklan tu

Wahidah said...

afakr'z : tenkiu2..ngah sbr menanti nii