Wednesday, November 12, 2008

Jemputan kawen lagi

This weekend I'm away...
Nak pi mana la agaknya tu kan..
Well sabtu ni i akan ke Kulim,Kedah....
Ex-housemate i kawen..
Nadia will get married...Congratz nadh...
So kebetulan Dr Azlina tk de teman..
So i akan follow Dr Azlina...
Maybe akan stay kat Hotel Seri Malaysia..
Aper lagi yg menarik kt Kulim tu eik..Huhuhuhu....

6 comments:

Witty Angel said...

haaa bagus..jangan stay kat sentosa hotel..xbest langsung.hahaha...

Wahidah said...

witty : oh yeker...tq 4 the suggestion...

Beruang Madu said...

Senang senang pi lah makan kat Tanjung Dawai... kat sana sedapnya seafood dia.. gi tengok dalam blog abg bear taip tempat carik tu.. tanjung dawai... mesti keluar... memang sedap gerenti

Wahidah said...

abg bear : oh yeker..tq 4 da info

Catz said...

eh wahidah..

u ke kulim duk seri Malaysia ek?
saya maybe akan ke sana soon..oke ke tempatnya or better duk penang??
jauh tak kulim penang?..
info plis..lah sket apa yg ada di Kulim..
thanks...
story

Wahidah said...

catz : nanti i dh pi Kulim tu I inform sis kay....