Monday, November 17, 2008

Nadia's Wedding


I'm with Nadia

Selamat Pengantin Baru Nadia...Cantek sgt Nadia..

Aper eik nama permainan muzik ni??

As I mention be4 I went to Kulim last Saturday...
Attending Nadia's Wedding..
Sesat barat kitorang...Map kawen Nadh tu tk lengkap la..
Finally smpai gk dkt umah Nadia...
Meriah sungguh majlis kat umah Nadia ni..
Maklum la 1st kenduri kawen dlm family....
Siap ade sekumpulan org yg main alatan tradisional..
Sorryla tk tahu la nak panggil aper..Nak panggil cap lempong pun bukan..
Nobat lagi la bukan....ntahla...huhuhuhu..

Ikut plan asal nak stay kat Seri Malaysia..
Then Dr Azlina ajak stay kt Penang jer..
Aper lagi we all setuju jer la..
Alang2 dh smpai Kulim kan...
So kami stay kat Bayu Emas,Batu Ferringhi..
Tp tak smpat pusing Penang pun sbb kami penat sgt...

Then keesokan harinya lepas check out kitorang breakfast kt tepi pantai Batu Feringhi..Cantek sgt view pagi2...Ader org naik kuda,jet ski,main banana boat n mcm2 lagi la...Then kiotrang straight away blk KL...Laju giler Dr Azlina drive sbb 3 jam je dh smpai KL...better u check ur speed trap la Dr...Huhuhuh...


Ni la pokok kelapak...Huhuhu

Kudaku lari gagah berani..lalalala...

View at Batu Feringhi

On da way nak ke Kulim..Panas seh..

14 comments:

Witty Angel said...

Chantekknyeee gambar pokok kelapa ituuuu.hehe

Wahidah said...

witty : aik...cepatnya die komen..aah...pokok kelapak mmg cantek..:P

CAHAYA said...

I was in Penang last weekend too. Jalan² carik makan. Night market kat F'ghi sampai letih~

aFkaR'z said...

nadia sudah...

kawan nadia ni bila lagi... heks!

WanHidayat said...

Salam...wahidahnya bila lagik...tunggu nih???, calon dah ada kah???

neverletmego said...

tq sudi dtg dear..:)
happy sgt ko dtg..:)
really appreciate ko dtg ngan dr azlina.
neway ko dpt gift tak?kalau tak aku nak bawa..")

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bila plak turn cik wahidah nih

hehehhe

Faisal Admar said...

oh datang bt feringghi tak cakap pun :(

muzik tu orang panggil gamelan ke?

Wahidah said...

cahaya : plan nak pergi gk night market tu..tp letih sgt..bantai tido jer mlm tu..huhuhu

afkarr'z :hurm...kawan nadia ni...ntahla...biler la agaknya...???

Wahidah said...

wanhidayat :aduhai soalan bonus ni.....isk3...tk dpt nak jawabnya...:P

neverletmego : sesama syg....cantek sgt ko..dh dpt dh gift bag tu..nak bg lagi pun bole gak..huhuhhu...

Wahidah said...

yanie : ala yanie ni...amik berkat dulu...jgn riso bile tiba waktunya cik wahidah jemptu cik yanie..jgn tk dtg sudah...

faisal : sorry sgt...sbb tk plan pun last minute je dtg...then mmg nak call..tp no hp u dlm hp lama la...hp lama tinggal so tk tahu nak contact mcm mn..sorry sgt....no hard feeling yaaa

Wahidah said...

faisal : tu bukan gamelan la...

Catz said...

cantiknya photo..wah..sampai ke penang nun...syiokk...

Wahidah said...

catz ; tq..tp tk la secantek photo yg sis amik..:P