Friday, November 21, 2008

Gurls in MyviX

Bowling Time...


Ni gmbr time Bowling dulu dekat Mid Valley with Kak Rina and Hunneee...

Open House



Ni pulak gmbr time kitorang pi open house dkt Shah Alam..
Aksi2 gedik sket...huhuhuh

9 comments:

axim said...

lama dah tak pi main bowling..

Wahidah said...

jom bowling jom..:)

hyfa hasan said...

best nya maen boling..xajak pun..hehe... emm..open house?? pekah?? raya apa ni??

CAHAYA said...

mesti yg ambil gambar tu ala² tak kuasa ngan posing korang kan? Bagus yang, lenkali posing best² lagi. hehe. :)

Wahidah said...

hyfa : eik tk ajak eik..bukan dh ajak ker??? lalalaa...

cahaya : bukan selalu taw post mcm ni..huhuh...malu pun ade gk biler tgk pic ni..hehehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

geng kancil leh join geng myvi tak?

hehhehhe

terasa diri ku begitu kerdil dengan kete kecik ku itu

kui kui kui

Wahidah said...

yanie : la ape salahnya CLk geng ngan myvi....huhuhuh

aFkaR'z said...

ceria nya gambar nak pi open house ni

Wahidah said...

afkar'z : yea..ceria2 selalu...:)