Sunday, November 2, 2008

Majlis Resepsi

Semalam pergi 2 majlis..

1st kitorang konvoi ramai2 ngan bebudak myViX..gi majlis perkahwinan Hamnee n Caun dkt Keramat....meriah tu konvoi kan pengantin...n today suppose to be join diorang konvoi pi Sungkai,perak plak konvoi ke umah pengantin lelaki tp tk dpt join sbb ade komitmen lain....so meh layan some of the pic..



on da way nk ke umah Hanii




Selamat Pengantin Baru Hani and Caun...Moga kekal ke anak cucu...







Sekali kek kereta da...huhuhuh



Kek Bola and Padang pun ader...dahsyat kan...hehehe

Then kitorang pi majlis nikah kak julie..one of my housemate...it was held at Masjid Wilayah...ala tmpt Ct n Datuk K kawen dulu...huhuhu





Makan Time

7 comments:

Faisal Admar said...

Amboi makan tak toleh kanan kiri dah. Haha. Best tengok kek kereta dan padang bola tu! :) Cutenya!

Beruang Madu said...

Wahhh mesranya nampak semua orang yg dalam gambar tu, kalau masa amik gambar ni kalau semua orang sporting gambar akan jadi menarik sangat.. selamat pengantin baru kepada kedua mempelai yer

Mohd Kamal said...

nampak nye musim kenduri kawin dh start.. lepas ni naik lagi la perut ni.. cuti sekolah nnti ada la 3-4 jemputan

CAHAYA said...

chomel je kek² itu semua. haha! ada ke kereta ngan padang bola.

p/s: my mum mesti hangin kalau dpt kek tu. haha!

Wahidah said...

faisal : tgh mkn mn leh toleh kiri kanan...huhuhu....

abg bear : mmg mesra pun..dlm club ni kami dh mcm one family...

kamal : naik perut??? huhuhu..tk per pi gym...tk pun wat sip up..:P

cahaya : tu la pesal...tp cute sgt kek tu...geram je tgk...hahaha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best nyer...
tgk gambar owang kawin


adoi...

pic makan tu yg buat orang putrajaya lapo nih..

hehhehe

Wahidah said...

yanie : mmg best tgk org kawen esp kwn2 sendiri.....

aik lapo ker..huhuhu....