Saturday, September 13, 2008

Rooster raya

hurm setelah diperkenankan oleh duli2 yg bla bla bla....

heheh..saje je wat gimik...

rooster raya dh confirm...
as the result.......

i'm working until hari raya ke lima.......
wuargh...........tp tk per la...have to use to it....
lepas raya ke 5 barula cuti smpai 8 hari....heheheh
tk per..take turn...next year..nak cuti sepenuhnya plak....

yg penting a day before raya tu habis je keje pagi..
cabut terus blk kg...then lepas sembahyang raya blk KL terus sbb keje petang......

7 comments:

Mohd Kamal said...

aiyoooo bole nangis klu keja hari raya!! tensen di buat nyer..

axim said...

baguih la kan sebab dah plan awal awal...

YKWYA tu stand for YOU-KNOW-WHO-YOU-ARE

Faisal Admar said...

Wah! Cepat je kan masa berlalu... dah nak raya dah. Rasa macam baru je berpuasa. Semakin cepat masa berlalu... semakin berusialah kita :)

Kadang rasa macam nak stop je time kan?

lily.lulu said...

same laa kita wahidah ..
lily pun kerja jugak time raya
tapi rasanya mcm keje tak keje je laa ..

paham ke ape kita tulis tuh
hehehehe ..

tapi akhir bulan 10 nnt nak cuti puas2

eehehehe
:D

Wahidah said...

kamal : tu ar pesal...tp kena sacrifice la...:)

axim : mmg dah plan pun..siap nak wat melaka kl tu mcm kl-wangsa maju jer...ulang alik jer la jawabnya..hehehe

faisal : kalo bole stop time tu dah stop dah..masalahnya tk ble la pulak...hehehe

lily : aik bole plak mcm tu...keje mcm tk keje eik..hehhe...yg penting kiter keje je la eik..:)

syukur said...

Tak pe ....satu pengorbanan besar tu bekerja time orang lain bergembira..

Wahidah said...

syuk : yerp..u're rite...u pun kena keje gk kan??