Sunday, September 7, 2008

Award lagi



Another award..meriah sungguh bulan ni...n kali ni dr shida pulak..tenkiu...tenkiu....
n ni syarat2nya..........

'ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN'.
It should been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage

Ucapan berangan??
isk3....tk pernah la prepare ucapan berangan...aduhai..mcm2 la shida ni...

bersyukur ke hadrat Illahi,dgn limpah kurniaNya sya dpt award ni..tk lupa pd ibu ayah di kampung yg byk bg moral support..n yg plg penting kpd kawan2 bloggers yg tk jemu singgah di blog ni..hahaha...dh tk reti la...aduhai...

So this award goes to..
-Axim bufday boy...huhuhu
-Dr Syuk
-Yanie Putrajaya
-Abg Bear
-TSS..

7 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

thanks dear...utk award nih

he he he rasa mcm artis lak dapat award...tp yanie tak pandai nak wat ucapan berangan nih...

kekekkeke

nanti yanie letak award ni dalam koleksi award yanie...

tiffany said...

ailamak... award nie dari dr.shida ekk??? ke shida mane ni wahidah... huhu... rase bersalah pulak sbb tak bagi award.... huhu...

Wahidah said...

yanie : sesama....alal buat je..org pun tk reti gk tp main buat jer..huhuhu

shida : dr shida pcmc...huhuh..ala relax la shida..tk kesah pun...:P

Mohd Kamal said...

hehe..nnti kite publish kan!! tengkiu la..
sayang kt sumo yg bagi award pd ku..

Wahidah said...

Kamal : sesama..syg eik....malu la mcm ni..hahaha...:P

syukur said...

thank you for the award tetapi nanti i kena belajar dulu la cam na nak letak award ni dan link link nyer..tak pandai sangat la pulak..he he

Wahidah said...

sesama....tk per belajar jgn tk belajar..:)