Wednesday, September 10, 2008

Mop

hari ni hari mop sedunia...huhuhu
letih seh mop satu umah sorang2...
dkt 2 jam br settled mop..isk3
tp best gk mop umah ni..
exercise di bulan puasa...hehehe..
then tgk lantai berkilat jer..puas hati taw...:)

hari ni ibu asyik citer pesal tunang n kawen je..isk3..
x tahu la nak ckp per...
kalo dh ade calonnya sng gk nak ckp..
ni apa pun tk pasti lg...
isk3....x larat la kalo setiap kali blk tanya soalan yg sama..
insyaAllah ade jodoh kawin gk anak ibu ni satu hr nanti..:P

esok dh nk blk kl...rs mcm kejap je cuti kali ni..
x per nanti lepas keje mlm blk kg lagi..hehehe
td ada amik gmbr kain lace yg ibu beli tp x clear sgt la..
blk kl nanti la br update pic sumer...
cable tk bawa la pulak.....
so tungguu..........

6 comments:

Mohd Kamal said...

susah² suruh je mak tolong adjust kan.. biasa nyer kalu mak dh tanya mesti dier dh ada seseorang yg nak direkomenkan..

Catz said...

hi wahidah,

rajin you nih..calon menantu yg sgt seswai..hikhik..
ehm..emak biasalah mcm tuh..
but dont worry, jodoh u akan ada...
jgn bimbang..umur u pun muda lagikan..mungkin Tuhan tak beri jodoh cepat kerana nak beri u yg terbaik sis..

axim said...

sila cari suami yang kaya k..hehe

tiffany said...

kompem mak dah ade dah terberkenan kat sesapa tu... baik ditanya, kot2lah that guy tu memenuhi lelaki impian u... hikhik..

syukur said...

Cadangan materialistik dari Axim..mmmm kuang kuang...lebih baik cari suami yang KAYA PEKERTI !!!

Wahidah said...

kamal : aik cenggitu ke..aik ble plak mcm tu eik..segan la nak tanya..isk3...

catz : yerp...tq 4 da advise...mmg rs diri ni muda belia lagi pun..hehehe

axim : yelah tu...kayap byk la..hehehe

tiffany : seram je la bile shida ckp mcm tu...so far ibu senyap je..tk de kot..hahaha

syuk : mmg kuang kuang kuang pun...heheh.. itu i sokong..kaya ngan budi pekerti.....br la sng sket kan..