Thursday, September 18, 2008

Overtime???

actually hari ni bengang sket..
bengang sbb overtime yg dijanji2kan tk masuk..
sabar jerla...janji mcm2...tp..isk3....
mcm2 la..kalo tk nak bayar tk payah la nak bg harapan palsu...
tk suke tk suke...................
asbestos btol la..hehehe

then suke sangat hari ni dpt kad raya...
guess what dr saper...

dari Shida.. Dr shida kiter..tq shida...so sweet...
1st kad raya yg smpai tau..hehehe

then hari ni tlg kak muhaini masak mee kari..
mmg best la...meletop la....
kak muhaini mmg rajin sgt...
untungla cik abg die tu..hehehe

9 comments:

Faisal Admar said...

Curry Mee is my favorite! Hmm sekarang ni memang susah sikit nak buat OT sebab kerajaan tak masukkan duit haha! Sama je semua department. Geng² yang jual alatan pejabat lagi kesian. Sampai ada department yang tak bayar hutang RM200k lagi beli cartridge printer :)

Mohd Kamal said...

dh lama x buat OT. sbb xde keja nk buat.. malas nk nipu claim!!

axim said...

mana gambar mee kari nya??hehe

cendawanintim said...

mee kari..uwaaaaaaaa..nak jugak!!!

Redbloodsnow said...

sakit ati kan bile wet OT x masok² lagi. rs nk meroyan jek ngan bos..hahaha

wahhh...dpt kad raye dr my lalink ida tuh yek...huhu. harus awak hapie yang :)

tiffany said...

yea... sampai dah ye???

hope u like it dear...
and urs pon dah sampai, t shieda nak amik pic and letak kat blog... hehe...

saya di tag ye??/ ok2, t shieda buat ekkk...

Catz said...

hi wahidah...
mana pic mee karinya...nakk...nak...

RUN WITH THE WAVE said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Wahidah said...

faisal : hurm...mmg ssh eik..mcm2 kan...isk3...hehehe

kamal :hehehe...mmg tk bgs pun kalo tipu claim..hehehe..

axim & catz : sorry sgt gmbr mee karinya tk da la...tk smpat nak amik...dh nak cepat2 tu...hehehe

tiffany : i really like it shida...tq sangat...:)