Saturday, September 13, 2008

Kain Lace...

Okay...ni ade some of pix kain lace yg ibu beli time kat Bandung tu....tp sorry la tk clear sgt la...al maklum la amik dr camrea phone jer..bukan mcm camera Dr SYUK,ABg Bear atau blogger yg lain..huhuhu...:P





7 comments:

DYLA said...

ibu belikan kain lace? untungnya....mesti cantik kain dari sana

Mohd Kamal said...

ooo ni la kain utk bertunang tu!! cantik..

tiffany said...

cantiknye... mmg sesuwai sgtla untuk tunang... kalau takmo nikah ajela terus... hikhik... mesti mak kata no problem anakku... :)

lily.lulu said...

alahaiii .. cantiknyaa ...
nih yang buat nak gi bandung lagi nih
dulu beli kain x banyak mana
:D

Wahidah said...

dyla : aah...cantek sgt...tk kirim pun..tp ibu yg belikan..terima je la..hehehe

kamal : kain bertunang..hehehe..lawakla kamal ni...blom nk tunang lg pun...:P

tiffany : amboi sngnya die ckp..tgk mcm shida je yg excited nak tunang dulu..hehehe

lily : pergi jgn tk pergi...hehehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...kalau wat baju nikah kawin pun lawo nih..kekkekek...

ibu belikan tu...makna nyer dia nak suruh anak dier kawin la..kekekkek

Wahidah said...

ader2 je la yanie nie..isk3..sabar jer la...:p