Friday, March 6, 2009

Renew Insurance

Finally dpt idupkan road tax and renew insurance blk..
Punyalah setia ngan AXA Insurance..
Dr mula pakai kete since 2006 smpai la la ni tk pernah tukar lg taw..
Lgpun so far bile eksiden ke aper ke..
Mudah berurusan..Claim pun sng dpt..okay la tu kan..
Tp melayang gk la duit...
Aduhai..Ni la salah satu preparation utk pakai kete..
Every year nak kena simpan wit utk road tax la,renew insurance la and so on...

Tp blum tmpal lagi road tax tu..
Percaya tak so far since pakai kete tk pernah tampal road tax tu sendiri..
Mesti ayah yg tlg tampalkan..Huhuhu..So manja taw anak dara die ni..:P
But this time kena tmpal sendiri la jwbnya..
X pe minta tlg kawan la..huhuhu...

..today dpt berita dr my mum yg Pakcik Kadir past away pagi td sbb Heart Attack..
Al-Fatihah for him..N hope Falah and family tabah menghadapi dugaan nie..

5 comments:

CAHAYA said...

hehe. Cahaya tiap2 tahun join kutu purposely nak dpt bulan 8. Sebab bulan 9 kena renew roadtax!

Ad Rifza said...

AD setia dengan Takaful Malaysia.. hehe..Prepare utk tkr cermin depan yg retak tu..Harap2 before bln 8 dh bleh tkr tapi sblm dpt claim kena berhabis duit kite dulu..huhu..
Takziah utk peemrgian Pakcik u..Moga rohnya dicucuri rahmat..aminnn..

Wahidah said...

Cahaya : kutu eik..menarik gk tu..tp malas la..hehehe


Ad Rifza : Sama2 la kiter setia yea...hehehe...tq ad...cermin pecah ..aduhai..ahru gk kan..:(

gee ryder said...

insuran kete je ke?
life insuran dh ada?

Wahidah said...

gee ; ade dh sumer..:)