Tuesday, March 17, 2009

Kena Marah..


Agak malang la hari ni.
Sbb kena marah ngan husband patient..
Hurm..consultant yg lmbt sejam cik misi gk kena marah bagai nak rak..
Pot pet pot pet tadah telinge..
Dh explain pun still kena marah..
Cik misi dok cenyum je la kena marah..

Yg pelik je bile consultant dtg..
Pandai plak tk marah kt consultant..
Twist ckp marah sbb MRI lambat..
Dah MRI tgh ade patient..
Kenalah Que...

Aper2 pun..
Bese la kan keje mcm ni..
kena tahan telinge..
Org ngah sakit..
Mmg mood swing sket..

So as usual..
Sabar jer la...

p/s : to norli..kewl jer la yea...tk leh nak wat muka ketat..:P

11 comments:

Witty Angel said...

hahaha..pastu cik misi marah kat intern2 tak?ahahahaha

Wahidah said...

Witty Angel : tk la..cik misi tak marah..siap kwn2 lg..:P

iz said...

mmg dah attitude org ,suka marah pada tempat yg salah.you all nurses nak marah kat siapa ye.

CAHAYA said...

biasalah tu. Cahaya kerja dengan client/customer hari2 pun macam tu. Tapi satu je tanam dalam hati, diorang ni tak marah aku, tapi marah orang lain. Huhu.

@xiM said...

sabar tu sebahagian dari Iman..sabar jer la k..nanti ada la ganjaran di sebalik kesabaran yang tinggi tu..Insya Allah..

Wahidah said...

Iz : nurse tak mrh sesape pun..hbs kuat mumble kat clicks2 yg keje sekali jer..:)

Cahaya : wat reverse eik pk die mrh kt org len...even mmg die mrh kat kiter..hehehe

Wahidah said...

Axim : yeah...mudah-mudahan..amin...peace no war..:P

NoRLi said...

aku xwat muka ketat ar...

aku wat muka sengal jer...

geram aku weh!!

Wahidah said...

Norli : mmg geram pun..wat ilang mood je kan....tp sbr je laaa

Redbloodsnow said...

keje berhadapan dgn org² neh mmg mcm haramsss jek kan. tp tuh ler...ape lah yg leh kte buat other then bersabar jek. klo mlawan balik..kene komplain plak kte t kan

:(

Wahidah said...

Redbloodsnow : yerp...kang melawan kena komplen...wat muka ketat pun tk ble..kena wat2 mcm dgr berita yg gembira je..senyum jer..hehehe