Tuesday, August 19, 2008

Why me???????



nothing much to post today...

tired enough....

penatla sesat nak pergi Majlis Peperiksaan Malaysia td..
aduhai...dh la jammed giler...
tk pesal2 rush nk keje mlm...

kepala ni ngah memikirkan pesal kes excident yg tak settle lg..
jawabnya kena turun jb la lepas cuti keje mlm ni...
nak kena gk bersemuka ngan mangkuk sorang tu....

sbr jerla...
dh la wit lawyer ngan jaminan sumer tk de satu sen pun die kuar kan...
dah la almost a year plus ni i yg turun naik mahkamah mcm org berslh..
pdhal..dah terang2 slh die...

sorry la..i dh decide nak tarik blk report..
biarlah adil utk diri i sendiri n keluarga si mati..
unfair kalo i sorang je tanggung sumer benda pdhal bukan i yg drive......

hope dat kes ni bole settle cepat...
lately ni kerap kena migraine..
mayB stress pesal kes excident ni.........

4 comments:

axim said...

sabar itu sebahagian dari iman..

Wahidah said...

yerp i know sbr itu separuh drpd iman..cuma certain time as a human being sbr tu pun ade limitnyaaa....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

penat jer muka dier..cian nyer...

(^_^)

Wahidah said...

yerpp.penat n stress sket la yanie...:(