Saturday, December 4, 2010

Soalan Bonus


Lately ne ramai sgt la bertnya soalan2 bonus..
Nak tahu aper???



BILA MAU KAWEN????


Sape tk nak kawen kan..
Sumer org nak kawen..
So pd sesape yg tnya tu..
Thanks la sbb prihatin..

Doakan la sya dipertemukan jodoh yg baik yea..
Ibu pun dok tnya je..
Ingtkan ibu ngah bz wat preparation adik nak kawen lupa sekejap isu ne..
Isk3..

Tertekan???
Honestly agak la..
Tp masih terkawal..
Maybe sbb bile decide nak keje jauh nun kat sini
Priority dh diutamakan..

Selagi bernafas,selagi tu kita jgn berhenti berharap..
Have a nice wiken guys..

Luv,

16 comments:

Ad Rifza said...

Biasalah AD pun ditanya dan tanya.. tadi pi kenduri pun ditanya..alih2 senyum dalam paksa..huhu...selagi tak kawin selagi tu lah org bertanya...lepas kawin org tanya anak plak..lepas ada anak tanya bila nak tambah lak..mcm2 soalan..tapi bagi yg bertanya soalan ttg kawin ni kdg2 sensitif bagi sstgh org..so nak lebih elok tak yahlah tanya...huhu

Frodo Baggins said...

wa x pnh ditanya soklan ni ..
apsal heh? keh3x ~~~

Wahidah said...

Ad : tula pesal..tp beselah wai anggap org yg bertanya tu prihatin je..tk pun dh tk tahu nk tnya per..

since dtg sni ramai dok tnya tak de pakwe arab ke...ape punya soklan la..sungguh tk bernas...

Wahidah said...

Frodo : ala lu tunggu la 3-4 thn lg..mesti ade yg tnya punyaaa

Un Phat Lee said...

ni kira adik lu langkah bendul lah ni?

MKamil said...

INSYAALLAH, ada jodoh, dan bila sampai seru, kahwinlah kan...(ini jawapan yg saya slalu bg kat org kalo ada yang tanya..hehehe)

sw33tdarling.com said...

biasalah wai.. bulan 12 kan musim orang kawen, so mana2 yang bujang tu, 'mendapat' laa tempias...

walauapapun, akak mmg doakan wai dapat jodoh yang sepadan dan sesuai dengan jiwa wai...

jangan pilih sangat, yang penting cemana kita nak sesuai diri masing2 dalam alam perkahwinan

einaz shah rizal thomas said...

bila ada jodoh kawin la kan ;D

Redbloodsnow said...

HAAA ZIE PUN X TERLEPAS DR SOKLAN BONUSTU TAW WAI. RASE NK HEMPUK² JEK DORG YG BERTANYA TUH,...HAHAHAHA

Wahidah said...

Phat Lee : yup...adik langkah bendul...sebelum ckp kt my mum die bgtahu wai dl..

minta izin,but to me..i'm happy for him...dh smpai jodoh die kan..:)

Wahidah said...

MKamil : itu jugakla jawapan yg wai bg..aper lg nk jawab kan..:)

Wahidah said...

SweetDarling : wai rs selagi tk kawin mmg soklan tu yg org akan tnyaa..

tq bebyk kak...amin...x de lah memilih sgt kak..

honestly wai belum pernah deep in love...hahaha..dl2 cinta monyet pernah la..

blushing jap,umur dh 26..:)

Wahidah said...

Einaz ; setujukkkkkkkkkkkkkkk.....:) moga jodoh einaz ngan si dia berkekakalan..amin..:)

Wahidah said...

Zie : tk pe..at least zie dh bertunang...so wai doakan zie ngan dillah kekal selamanyaa..:)

mummysyafie said...

selagi tak kawen selagi tu soklan bonus ni kedengaran..

Wahidah said...

Mummy : tu la pesal....agak sadis gk nk menjawabnyaa