Friday, July 25, 2008

i'm missing uuuuuuuu....

what should i say now????

i'm really tired...
bdn lesu giler...
ntahla..dh muak dgn soalan2 berbentuk cepumas...
bile discaj?? btol2 dah ok ker ? knp pucat jer???

isk...tk larat la nak jawab..tk payah tanya bole tak???
x ske la nak jwb...nak explain n tk minat nak share...

ntahla....asalnya pg ni mmg semangat giler nk teruskan hari yg mendatang...
tp dlm keadaan yg bdn tk brp nak fully cover ni...aku jd cepat sgt penat...
n the main things is dah bz2 tu aku lupa terus pesal makan...

lunch??? ops..i tk lunch lg.......

aja2 fighting wahidah...
ibu ayah....
ida rindu sgt22222 kt both of u...........

2 comments:

Beruang Madu said...

pada abg bear, kamu ni banyak sangat toksik dalam badan, tu yg chemistry dalam badan dah tak balance... pegilah berjogging atua bersenam keluarkan peluh so toksik akan keluar sama dan badan jadi lebih segar...

Wahidah said...

dah pergi dah abg bear..tp mcm tk leh nak push sgt la....sbb biler over jog..mesti kena attack asthma blk....