Tuesday, January 10, 2012

Doa Insomnia

Oleh kerana lately ne sya agak ssh nak tido..
Try amalkan doa ne..



Ertinya :-

“Ya Allah, sunyilah semua bintang dan tenanglah semua mata. Dan Tuhan yang hidup dan berdiri sendiri. Tuhan tidak mengantuk dan tidak tidur. Wahai Tuhan yang hidup dan berdiri sendiri. Tenangkanlah malamku ini dan tidurlah mataku”.


16 comments:

Tsu Miy Chan said...

thank you share kak.. sumi pun sama~ :(

Wahidah said...

Sumi :most welcome dear.. tula..bile bgn tk fresh kan bile tk ckp tido...mudah2an amalan ini membantu..:)

sW33tdARLiNG said...

Allah Maha Kaya.. tak dapat lelap mata pun ada ayatnya.. baru pestime dgr niii

Wahidah said...

Kak Amy : tula kan kak..wai pun tahu sbb tnya org kak..:)

mummysyafie said...

thanks for sharing dear..kebetulan dah dua malam tido tak lena..nanti nak amalkan jugak la.hopefully bleh membantu

Ain Atika Zailani said...

huaaa thank for sharing ye...bagus gak ni..ssh gak nak tdo malam.

Un Phat Lee said...

thnks oi wahida.gua pun ssh nak tdo malam.haih

Wahidah said...

Kak Nor : try la amalkn..moga mlm ne dpt tido lena kak..:)

Wahidah said...

Atiqah :sesama..:) ramai rupanya yg ade masalah ssh tido ne kan...

Wahidah said...

Un Phat Lee : students mmg selalu berjaga mlm n lama2 jd insomnia kot...tp tula kurang nikmat hidup bile tk dpt tido lena kan..

Rtp Farra Arisha said...

arisha kekadang mengalami insomnia juga :') makasih atas perkongsiannya...:)

Wahidah said...

Arisha : sesama..sharing is caring

Mama Gee said...

Perkongsian yg baik...kalau takleh tido nnti leh lah try amalkan... :)

***jumpa juga blog baru akak ya...sorry ya lama akak tak bw ke sini...mmg tak menyempat nk bw sgt pun...

Wahidah said...

Mama Gee : tula..jumpa gk blog akk..:) insyaAllah kak..wai pun google n tnya sum1 tu yg wai share...:)

harleena said...

salam ziarah.. masalah yg sama dgn akak.. susah tidur.. thanks for sharing..

Wahidah said...

Kak Harleena : most welcome kak...:))