Thursday, May 19, 2011

Mood Malas Melampau2

Pergh bersawang dh blog ne..
Jap nak clear sawang jap..:P

Pelik la...
Since dh anto surat nk berhenti keje ne..
Mood nak keje agak berkurengan..
Nk p course pun..
Study pun nak tk nak jer..

Aish...
Pd hal 3 bulan lg br blk for good..
Tak leh jadi ne..
Masa yg tinggal ne la kena keje dgn serajinnya..
Btol dak..?? :)

Whateverpun..
Sya ade course hari ne..
Hopefully lulus la exam esok..

Bace pesal news terbaru kt Mesia yg pesal tanah runtuh tu..sedihnya..al fatihah tuk mangsa2 anak yatim tu..:(




9 comments:

Si Pemburu Bintang said...

biasalah. bila dah tender, kepala jadi ringan.. bila kepala ringan. reflek jadi lambat dan malas....

ticnube said...

sgt kesian ngan budak2 tuh.. dah la anak yatim.. moga arwah2 tuh diletakkan di antara org beriman.. mude2 lagi sume nye

Wahidah said...

Si Pemburu Bintang : oh gitu eik..kepala jd ringan eik...patutla rs mcm melayang2 je..mind mcm dh selamat landing mesia je..hehehe

Wahidah said...

Ticnube ; tula pesal..sgt muda memasing...aperpun moga mereka aman di sana..

^ Uncle Syaf ^ said...

standard lah tu..he3, sorry lame tak singgah, uncle baru start aktif balik blog ni,

ape2 pun tahniah, wahida dah jadi blog yg akan uncle bukak hari2..he3 ni tanda penghargaan uncle dekat wahida sebab sebelum ni wahida banyak support uncle...tqvm :)

Wahidah said...

Uncle : wah baru satrt aktif blog blk yea..tahniah2...as for me..mood menulis suam2 kuku lately ne..:)

Peri PiA said...

same, :P

Wahidah said...

Pia : hehehe..musim malas melanda kot...

Redbloodsnow said...

hahaha...zie klo mood malas...mls utk wat kerja lain je. tp klo update blog, tak kenal erti MALAS! hahaha