Sunday, May 8, 2011

Berlumpur di tengah kota metropolitan

Teringt memori kete terjerumus dlm lumpur..
Bygkan lah tgh2 KL pulak tu..
Its happen dkt area Keramat..
Time kami p kenduri dua pupu kami..

At first my car yg kena..
Then pak busu pulak yg kena..
Mmg bertungkus lumus la memasing tolak kete..
Nak tgk ape jadi tak??
Layan gmbar kt bawah okay..:)

Kotor giler..tp pak busu sempat buat peace lagi..:)
Tayar kete yg dah tk rupa tayar
Kete yg dari suci bersih dh jadi kotor mcm lumpur..:(
Time ne kete pak busu lak jadi mangsa..
Ne muka org2 yg tk menolong langsung..sbb tu suci murni je baju mereka..
Tu dia mangsa plg teruk..ayah n pak hitam..

Aperpun bile teringt kenangan ne..
Mesti leh tersenyum sorang2..
I miss all of them..:)

14 comments:

Witty Angel said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Witty Angel said...

wahh menariknyeee mcm mandi lumpurrrr

Witty Angel said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aNaYaNa said...

haha..sweet jer main2 lumpur..cam aktiviti lasak yang kereta pacuan 4 roda salu buat kat hutan tu..:)

abanglong said...

salam

first time singgah ni

next time klu jadi camtu, keta termasuk dlm lumpur..

-amik getah/alas/karpet keta
yang kaler itam tu..biasanya ada letak dlm keta, sbb kalau karpet yg original, tak tahan kalau kena air
so normally orang akan beli getah alas kaki tu

so
letak depan tayar yang tenggelam tu
tayar will dapat grip balik and
insyaallah keta boleh lepas dengan cemerlang :)


:)

Wahidah said...

Witty Angel : nape nak join eik aina..naseb ramai sedara kalo tk haru gak tu..isk3...

Wahidah said...

Anayana : mmgla best tp kalo baru nak p kenduri dh jadi gitu..maunya spoilt mood nak p kenduri..hehehe

Wahidah said...

Abg Long : wah tips yg sgt menarik ...thanks tau....really appreciate it

Peri PiA said...

mmg x terfikir pon hehe

Wahidah said...

Pia : but its happen..:)

mummysyafie said...

alahai..sian diorg. habis kotor baju kena lumpur

Wahidah said...

Kak Nor : tula pesal...kotor gilerr...

sW33tdARLiNG said...

sib baik dah pi kenduri erkk...

Redbloodsnow said...

Huiyoooo..kotor tueeee. huhu