Tuesday, April 13, 2010

Impianku



Lately teringin nak bercerita pesal my wish or impianku..
Kira macam azam baru gk la..huhuhu

So slps berkunjung di tanah suci hari tu i dh ade azam baru..

- I wish to be a good Muslimah..

Alhamdulillah tgh belajar n baiki diri ke arah tu..might take time sbb byk gile kekurangan diri..tp i akan cuba utk capai target i tu..

- I wish to be a good n professional nurse

InsyaAllah dh berada di track yg btol..i lurve my career..Proud to be nurse..be4 this mmg agak kurang proud sgt jd nurse sbb dl pernah aim nak jadi doc..tp nk bandingkan nurse ngan doc ..nurse lagi rapat ngan patient,lg care patient..n yg penting nurse n doc dua2 matlamatnya sama..patient safety first..

- I wish to be a good daughter,wife to be and mama to be..

Wow yg ne mcm tk caya je leh ckp benda ne..am i ready?? well normalla kan every women nak jadi ibu gk..nak rs mcm mn didik anak sumer..n sblm tu nak belajar jd wife yg baik..tp sebelum ke arah tu kenala bersdia jugakkan..

Tp mcm la i dh junpa THE ONE yg i impikan kan??
Well the asnwer is i'm still looking fwd it..
But..........

Huhuhu..
Only God knows kot..:P
Amin..Perkenankanla ya Allah..

Ini impianku..
N i think most of people punya impian masing2..
Aper impian anda yea?? :)

3 comments:

scrlettfr said...

salam... insyaallah... jodoh, ajal, maut kita hanya ALLAH SWT yang tentukan.. kita hanya merancang... 'hidup baik2...'

Kniedaz said...

Aminn

Wahidah said...

Sclettfr ; yup ..tp kita kena merancang..lepas rancang usaha br tawakal..huhuhu

Kniedaz |: tq sis