Saturday, September 5, 2009

Warna-Warna Kehidupan

Semalam pi umah cousin..
hajat hati nak jenguk baby baru..
Tp still kt wad lg sbb jaundice..
So melayan kerenah si kecik bertiga tu la..
Sampai2 je si kecik berceloteh..

Mak Long jgn pnggil kite adik taw..
Panggil kiter kak uda..
Sbb mama dah kuarkan baby..

Hahaha..gelak seh..
Tp die still tersasul gk bahasakan diri die adik..
tak perlah Qilah..
Adik ke kak uda ke mak long tk kesah pun...:)

Then td pi risik2 roster raya..
Keberangkalian utk dpt cuti itu tinggi..
Hooreyyy...
Mestilah kena dpt cuti..
Last year dh keje okie..
Tp tk officially lagi la..
Kena tunggu roster kuar dl..

Well td discuss ngan Jue..
Ade projek baik punya...
Hint die 100 hari..
Tunggu...

So pd negeri 2 yg cuti sempena Nuzul Qur'an..
Selamat bercuti pjg...:)

10 comments:

neverletmego said...

kalau g memana jangan lupa aku k syg..wai mintak tolong ble tgk roaster lpas raya dah buat blu.berapa aribulan aku start keje ak?raya tahun ni?best la ko ye..

ije said...

haha. mama dah kuarkan baby?~ :P

Wahidah said...

neverletmego : dont worry nad..anything aku inform ko punyaa..roster br tk kuar lg..nanati dh kuar aku inform k..tp ko remind kan aku k...

thn lepas dh keje..cuti la pulak thn ne..

Ije : tu ayat budak 4 thn la..hehehe..mn la die tahu perkataan melahirkan tu..huhuhuh

Faisal Admar said...

penang terlibat dengan cuti nuzul quran. sangat best ok! :)

cuti sangat menenangkan jiwa. niat di hati nak buat overtime, tapi struggle dengan study and kuzi pula. nak kena setel 2 kuiz dalam minggu ni juga. so boleh fokus dengan assignment for next week. study dan kerja memang penat :) tapi kena stay focus!

harap-harap wahidah dapat cuti raya. faisal tak apply cuti pun. dah biasa dah cuti sekejap saja di hari raya :)

after all hari raya dah tak semeriah ketika waktu kecil-kecil dulu :)

CAHAYA said...

penang pun cuti. kenapa KL x cuti. cess. kawan Cahaya lagi best, dia nak cuti gak sebab dia duduk kat Selangor. Haha.

ezzati said...

sy x cuti..huhu..bosannye..ehh..kt penang ni..x cuti pn..

miss juju said...

yuhuuuuuuuu......
100 days?

@xiM said...

selamat nuzul quran wahidah!!

Wahidah said...

Faisal : wah bestnya penang cuti..i agree with u...dah besar pjg ne..raya dh tak meriah mn pun...huhuhu

Cahaya : kalo mcm tu i pun leh cuti la..sbb i stay in Selangor..huhuh...

Wahidah said...

Ezzati : eh yeker...tp penang cuti kan...

Juju : 100 days bakal menjelma..:P