Wednesday, December 24, 2008

Tribute to Nana



Well hari ni aku ingin menulis mengenai one of my close frenz,Nana..
Norazliana Aziz..
Pejam celik pejam celik dh almost 10 years kan kiter berkawan..
even sebelum tu mmg kiter dh berkawan..
Tp kiter close dh 10 thn kan....
n yg wat ktier lg rapat sbb kiter setaman kan...

Kiter gk pernah jd housemate...
Paling wat aku terharu..
Time aku di kala kesedihan and kesusahan ko la antara yg berada di sampingku..
N yg plg tk dpt aku lupakan..
Biler akhirnya jatuh gk air mata kawanku ini di hadapan ku..
tentu ko ingt sbb apa kan Nana...

FYI entry kali ni ku tilis khat buat sahabatku ini..
Kenapa Nana???
Sbb Nana akan di posting nun jauh di sana
Di Sarawak...
Aduhai..sedih sungguh hati ni..

Tp demi mendidik anak bangsa
Aku merelakan pemergianmu..cewah...
Berkhidmat lah utk negara kawanku...

Walaupun kiter berjauhan..
Kau tetap di hatiku...
I'll missing you...
Seriously I mean it..




7 comments:

nana said...

weh...sedey aku ko tulis mcm ni...relax la...bukan jauh sangat pun..t cuti sekolah jek,aku balik k..BTW, thanks 4 this..kite tetap kawan sampai bile2...ko jgn isau k..mmmuuahhh...

nana said...
This comment has been removed by the author.
Wahidah said...

nana : yerp...akan ku cuti2 malaysia ke sarawak..huhuhu...frenz forevaa

Witty Angel said...

hehe nk ikut boleh?

khairul onggon said...

Mcm org sarawak e.. tu la pasal dia posting sane..

Wahidah said...

witty angel : bole2..meh temnakan I...huhuh

khairul onggon : tak la die bukan org sarawak...org melaka jerr

Wahidah said...

Khairul Onggon : die bukan org sarawak...org mlk gk tp kena posting di kapit sana