Tuesday, December 9, 2008

Bengangggggggggggggg

Hilang mood pepagi ni..
Dpt sms dr kak lin..
Rupanya selama ni sewa umah 700 jer..
Si polan ni bole pungut 770 sebulan..
Dasar penipu la...

Hari tu pesal TV ni pesal wit sewa umah pulak..
Tak pedulik nak mintak gk wit balance tuh...
Berangin jer pepagi nih...

Nasib baik la ade tragedi tanah runtuh..
N tuan umah terlibat..tumpangla kt umah kitorang..
Kalo tk smpai mati pun tk tahu..
Kena tipu idup2...

Muka je nmpak baik...
Tp hati busuk giler......
Kalo la I ade kt KL mmg dh ku serang si polan ni..
Bikin panas jer hari nih.....
Asbestos sungguh..
Hilang kesabaranku selama ni...
Kalo dpn mata rs mcm nk bg penampar jer.......

17 comments:

Me, Mrs Taj said...

lor..blh plak amik untuk rm70? bodohnya org tu...alang2 nk amik untuk letakla harge rm800 ke apa kn? mmg ngong la org itu!! sgguo dia buat mcm tu..akak sepak je dia tu..

Wahidah said...

me,mrs taj : tu la pesal....kalo ikutkan hati mmg nk kena sepak..tp sabar jer laaaa

Redbloodsnow said...

isskkk..ape la org tuh
x baik nahhhh arr...buncit kang perot die mkn duit x halal kang...baru taw

puuiiiii

Wahidah said...

redbloodsnow : tu la pesal..manusia ni mmg ade mcm2 kerenahnyaaaa

Witty Angel said...

huish..jahat gileee...die tau x duit die makan tu x halal?nanti jadi darah daging die?nanti anak die bodoh seksok..huhu..ade gak manusia camni rupenye..huhu

Wahidah said...

witty angel : tu la bengang giler taw,,sakit hati di buatnyaaa

shazana said...

woit,wai...ganaz nyer ko nk mnyepak owng tue...bw2 sabar erk,kite br je pas sambut ry nie huhuhu..ape pun aku turut simpati kat ko.

juju said...

uit biar btl pempuan 2 minx extra 70? da bper bln? dia guna byr bil ker? minx ar duet blek.ney kes menipu namanyer.juju lak yb bgg dgr..tp setaw juju dr sumber2 yg bley dipercayai...dia mmg mcm tu...

CAHAYA said...

hish! sesuka hati je. tak elok tul. mintak je balik. pastu geget dia. huhu.

aFkaR'z said...

dia ke ketua umah? patut lucut jawatan dia tuuu

Wahidah said...

zana : mmgla bermaafan..tp dh die wat taik....sabar jer la..

juju : tu la pesal..tp muka nerd giler...bukan byr bil la jue..byr bil kitorang byr len...

Wahidah said...

cahaya : kalo bole geget dh geget dah...:P

afkarz : lebih kurang mcm tu la..die chief tenant

neverletmego said...

ermm...ibu pregnant tak ble marah n mencarut,jadi cukupla menyatakan refer je dia kat dr rabin gonzaga..:)

ermm ada gak org cam tu ye darl?

Red Hot Cikgu said...

bangang gila la pempuan tuh. jahat nk mampos. ko nk pndah ek. good2. xyah duk sebumbung dgn manusia camtuh. kudis. heeiish

Wahidah said...

neverletmego : ingt taw pesanan ku tu...best gk kalo dpt refer kt rabin..huhuhu

red hot cikgu : nak pindah la ni yang oi..meh tlg aku angkat brg..:P

iz said...

tampar jangan tak tampar dia tu yang menipu you org tu, biar tercabut bantang hidungnya.

Wahidah said...

iz : amboi garangnyaaa die...hehehe...