Wednesday, June 25, 2008

Bowling & Karaoke time

last nite i and him went to mutiara complex..
pergh..jenuh gk nak mencari mutiara complex ni...
kitorang pi training bowling as this saturday ade tournament bowling inter club myviX....angin jer ngan lane kat sana...dah la pendek...pas tu kayu plak..langsung tk standard...wat bola hooked pun tk jd..yelah dh lane pendek mn nya nak jadi..sbr jerlaa...lane tu sesuai utk org main staight ball jer....jd haruslah kan point i mlm td mcm hampeh jer...tp tension gk la...kena tuning dr hooked nak ke straight ball blk..ingt sng ke..dh la bola i tu bola hooked okay...hurm...tk perla..redah jer...nak enjoy kan....tp yg penting best sbb main bowling ngan die...

pas tu kami bantai berkaraoke kat music box...pergh 3 jam tu...serak2 gk la sore kami ni...tp die la yg byk nyanyi kan...hahaha..sore i tk sedap pun..so tk payahla nak menyanyi byk2 pun...

thanks dear,i really enjoy our moment last nite..
mlm ni kiter layan midnite plak kay..:)

5 comments:

syukur said...

mmmm lama dah tak pergi ke karaoker ni..best jugak...eh u keje kat Prince Court kan?? oooProf Hamidon (neurologist ) dah kat sana lah..mesti u kenal

Wahidah said...

yerp i keje kt sana...prof hamidon mmg neorologist kt sini...u knal eik??

syukur said...

oooo memang kenal my consultant kat HUKM dulu sekarang ni pun masih visi.ting

ilman aiman said...

ceh.. nak show off la ni... mentang2 die bahagia bercinta.. heheh

Wahidah said...

aiman :tk jugak......bukan show off..ni expresi jer...tp hakikatnya...i dh rs mcm malas...i tk rs nk bg fully komitmen sgt...sbb i rs i nk jadi mcm aisya dlm ayat2 cinta..i nak cinta dlm islam...nak cr bakal hubby n then bercinta lepas kawen..tp ade ke lelaki mcm fahri???? ade ke lelaki yg dpt terima perempuan seadanya????