Tuesday, October 20, 2009

Papadom..

Ahad yg lalu pi layan movie kt Cineleisure Damansara..
Citer pe???

PAPADOM..
tu pun setelah 3 kali pergi..
Dr jumaat malam pi smpai ke hari sabtu tk dpt tgk..
Seat full..
Ahad br dpt tu pun sbb beli tiket awal..
Punyalah ramai org tgk citer ne..ISk3..

kesimpulannya...
I like...
Citer kekeluargaan yg ade motif n ade komedi..
Bantai gelak jer...
Mungkin sbb minat karya Afdlin Shauki so jadi layan jer..

So pd sesaper yg nak layan PAPADOM utk kurangkan stress..
Layan jer...
Mesti kebaboom...Huhuhuh

10 comments:

CAHAYA said...

nak tengok la citer ni. tapi blom dpt ruang kosong dalam jadual harian.

zamspotte said...

mari2... tgk tuk kali kedua, ketiga, keempat... haha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wowowowowow....

layan pilem tak hajak acu yanie eh

majuk!

hehhehehe

Faisal Admar said...

hehe entah le nak tengok rasa rugi sebab tak lama lagi main dalam astro. boleh tengok ulang-ulang lagi :)

semalam adik - dayah dan nurul pergi tengok :) tak sempat tanya komen.

sad ending kan?

yang penting nak pi tengok New Moon 20 november ni :)

ezzati said...

best ehhh..nak tgk jugakla esk.. :)

Wahidah said...

Cahaya : pi la tgk..tk rugi pun...

Zams : nest kan..rasa nak pi tgk kali kedua pulak...

@xiM said...

PAPADOM ok lah..layannn...

Wahidah said...

Yanie : ala majuk pulak..yanie kan ade cik abe syg...ajak la cik abe..:P

Faisal : ala citer ngah hits tk slh pi tgk kt wyg..sesekali kena gk support filem malaysia..sad ending??? not really la..happy ending gk per...

Ezzati : tgk jgn tk tgk taww

catz said...

wah..banyak good review citer ni..
saya pun nak tgk gakkk...

Wahidah said...

catz ; tgk jgn tk tgk..