Wednesday, October 7, 2009

Kentensionan

Stress giler tgk blog yg mcm ntahapentah ne..
Tak tahu la u all view bnda yg sama or tak..
Tp aper yg i tahu..
Biler i view sumer items kt bwh..
N biler i buka page element..
Sumer items tu kat side..
Ntah aper la masalahnya lagi..Isk3..

Mlm ne plan nak tgk wyg la..
Sorority Row???
Papedom??

Tungggu.....:)

9 comments:

ezzati said...

hehe..saba2..kena edit html ni..bg size sidebar besar sket.. :)

Ad Rifza said...

BLOG anda HAK anda..hehe...Buatlah apa sahaja dan tulislah apa sahaja..Kalau cantik dimata anda cantik jugaklah dimata kami...hehe

@xiM said...

betul betul betul..

blog anda hak anda..hehehe

Faisal Admar said...

tengok papedom??? tak best la :P

CAHAYA said...

Ok je Cik Wahidah. Kamu je la sengsara sikit. I nampak okay je kat tepi.

Wahidah said...

Ezzati : masalahnya tk tahu nak besar size sidebar tu..aduhaii..

Ad : mmg hak i..huhuh..tp tuan tanah ne bengang tgk tetiba jd mcm ne..nak edit2 ne lecehla...

Wahidah said...

Axim : cesh...blog anda hak anda..i likee..:P

Faisal : tk tgk pun papedom..tgk sorority row...nape faisal dh tgk papedom eik??? tk besh kerr

Cahaya : nape eik sya tgk kt bwh..others bloggers nampak items tu kat tepi ke kt bwh eik????? feedback to me plz...(

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

a ah semua jatuh ke bawah

keretif sungguh wai

kekkekek.....

Wahidah said...

yanie ; tk baik tau perli..bukan nak tlg..perli pulakk..aipp