Tuesday, April 21, 2009

Soalan Cepumas..

Alhamdulillah semalam selamat smpai dr kg..
Kali ne naik bas jer..
Tp punya la laju driver bas tu driving...Sabar jerla...

Seperti yg di war2 kan sebelum ne..
My bro balik gk kampung..
Tp sedih la..sbb my youngest bro rupanya tk jadi blk..
Sbb die ngah study week..
So die risau kalo blk kg tk baca buku..Hehehe,,..
Tak perla..nanti die cuti sem bole jumpa..

So biler dh blk kg ne..
Isu biasa yg akan di buka ialah...

BILA NAK KAWEN??
Wuargh..tk de soalan lain ke..

Adik siap sound..
Kak,kalo ko tk nak kawen dl..Bg laluan kat aku je la..
Hehehe..Well silakan..tk kesahnya..
Tp my mum la..
Ckp tk elok langkah bendul la..
Ala yea yea je wafi nk kawen dl..
Gf die pun budka hingusan lagi..Hehehe..:P

Tp kan dlm bertnya2 bile nak kawen tu..
Bole pulak ibu ckp..
Bulan 6 ne bole kan kawen..
Alahai ibu kenapa lah tk ckp hujung bulan ne jer..Isk3...

Jawabnya selagi tk kawen..
Selagi tu la wajib dgr soalan cepumas ne..
Saper nak tolong jwbkan pulak lepas ne?? Hehehehe....

5 comments:

CATZ said...

soalan cepu emas?...hihiihihi...
ala..selamba jek lah wahidah...
u muda lagi lahh...dont worry..
setiap org ada jodohnya..mungkin belum jumpa...entah2 kat depan mata..
takyah risau...just enjoy ur life to the fullest..
be happy...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tu ler soalan setiap kali anak2 dara yg masih single pulang ke kampung halaman...

ahahhaha...

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Wahidah said...

Catz : me tk risau la..my mum tu yg bising je...i relax je lg sis..hehehe

Yanie : tahu tak per...sbr je la kan...

NoRLi said...

ko kena jawab soalan cepu mas ko tue sebab ko dah ader calon...
mmg la mak ko tnya...

kalau aku lak kena tanya..aku diam/buat derk jer...sebab
kalau aku jawab nak kawin dengan sapa??
pokok??kan naya plak...hahah :)

Wahidah said...

Norli : beb dh aku tk de calon mmg la aku pening..ape da..pandai je ko ne kan..:P