Thursday, April 9, 2009

I'm missing them

Seriously rindu sesgt dkt my best buddies...
Mark One,Nana and Diyana...
Rindu giler kt korang...
Bile nk hang out sesama lagi ne.....
Miss u all like crazy lor...

Mark One kt Melaka..
Diyana kt Johor
Nana nun jauh kt Sarawak sana..
Me kat KL..isk3...

Actually berckp pesal persahabatan kami ne..
We all dah kenal since darjah 1..
Tp tk close sgt waktu tu..
Start close bebetol time form 3 rsnya..
Yeker..huhuhu..
Tp yg pasti time form 4 kami dh sekepala..Hehehe..

Pengalaman yg plg tk dpt dilupakan..
Biler seminggu lg nak SPM..
Tp kitorang leh wat relax je main chess lagi time kt kelas..
Hehehe..Biler teringt zaman sekolah ne..
Rsnya nk je kembali ke zaman muda remaja..
Ops dah tua ke skrang ne??

Isk..tak la..matang sket jer..heheheh..
Korang tk sbr la nk hang out sesama lagi..
Layan karaoke ker..
Layan bowling ker..
Layan movie ker..
Tak pun kiter jalan2 cr makan jer..:)


14 comments:

Faisal Admar said...

sedapnye ice cream :D

berrykisses said...

friendship lasts forever :D

Wahidah said...

Faisal : mmg cedap pun..sehingga menjilat jari..:P

BerryKisses : yeah..will ast 4evaa

reallylife said...

lezat sangat ice creamnya bole tak bagi ke saya??

NoRLi said...

mmg la ko dah tua...
xmau tua meh pkai produk aku...
hahaha...

gambar zaman muda belia ke dol??
chubby eh...hehe

CAHAYA said...

sedapnya baskin robbins!

Lily.Lulu said...

bila berjauhan dr kawan2, dapat jumpa balik and hang out together memang best sangat kan !!!

sedap pulak tgk ice cream itu
:D

Wahidah said...

reallife : nak ice cream..alamak dh hadam dh pun ice cream tu..hehehe

Norli : cit...bole promote sabun lg tu..ayoyoyo..gmbr lama..chubby giler..hehehe

Wahidah said...

Cahaya ; mmg cedap pun..pi beli..:p

Lily ; tu la pesal..biler berjauhan ne..tk sbr rs nya nak berkumpul bersama...:( sedap eik lily..pi suh norman tlg beli..hehehe

Anonymous said...

mish u too honey!
nnt kite jupe lagik yeh.
tp jgn tgk movie 'bes' mcm arituh dah hahah. nasib lah ade eskrim sedap :P

mwahhxx!
diyana zulkifli.

Wahidah said...

anoy : aip..since biler jd anoy ne kawan...aip...aah la mives 'bes' giler..hahaha..dh la abg yg jaga tiket tu potong stim kiter layan ais krim je kan..hehehe

Ad Rifza said...

Biasalah kawan skolahkan..mesti close sgt2..Ad dah ramai yang lost contact kawan skolah..yg ada skolah rendah sorg..skolah menengah sorg..hehe..Yg lain2 ntah dimana..

Faisal Admar said...

eh bila nak tulis new post ni?

Wahidah said...

Ad : tk boel lost contact ngan diorang bertiga ne..sbb diorang ne close ngan i la ad...

Faisal : new post eik..tunggu..tk de citer besh la..hehehe