Sunday, January 13, 2013

Oh mama sya mau kawin..:P

Salam guys..
How's ur wiken?
As for me i'm working during diz wikens..

Well hari nie nk citer pesal Jodoh..
Yess..JODOH..

Jodoh tu di tgn Allah..
But kita kena mencari nya..
Tp serius kalo tnya sya..
Mmg sya tk pndai nk p mencari jodoh nie..

2013 ni sya genap dh 29 thn..
N i'm still single..
Fuhh..byk gk pressure bile ckp pesal jodoh nie..
Tp sya tahu Allah tahu yg terbaek buat sya..

Ibu sya leh dgn sempoi nya berckp..
Blk bulan 2 nie kalo bole ibu nak ida kawen..
Huhuhu..
Ibu sya berckp mcm sya dh ade sesape..
Sabar jerla...

Tp serius kalo ade rezeki..
Sya nk akhiri zaman bujang sya tahun nie..

Enough is enough..
Stress pulak bile ckp isu sensitip nie..

Happy wikens guyss....



 

8 comments:

CidaZam said...

yup... memang stress. akak boleh faham apa awak rasa, when isu kawin, anak semua ni. Tapi yakin dengan ketetapan Allah. Masa itu akan tiba dan tertulis kat loh mahfuz siapa, bila, di mana jodoh kita. If you follow my blog 'dulu' my blog penuh dengan keluhan bila nak kawin, tapi bila Allah dah tunjuk cepat sampai tak ada masa nak plan semua (u dont have to approved my commet ok... ) so mcmmana nak hilabg perasaan tu, mmg akak sendiri pun tak tahu sbb when my time dulu, macam2 advice org bagi pun tak jalan.Asik nangis dah sedih je when come to jodo. But apa yang bole akak cakap ;have more faith in Him. Let He decide the best for you. And have less worry ok"

Peri PiA said...

insyAllah,doakan jodoh yg terbaik utk Wai

NeenaAnuar said...

insyallah akak sentiasa mendoakan kebahagiaan adik akak yg tersayang nie! jgn risau ok.. jodoh kamu pasti sampai jugak satu hari nanti kerana Allah maha mengetahui apa yg terbaik buat kamu!

lots of hugsss my dear!! muaahh!!!

Wahidah said...

Cidazam : tq for that advise..i got ur point..yerp dl masa follow blog cida ade bace gk pesal isu jodoh nie...tp stress tu mmg ade la...huhuhu

Wahidah said...

Peri Pia : tq sis..:)

Wahidah said...

Kak Neena : tq for u doa my luvly sis...cant wait to see u again..:)

neverletmego said...

:) dear darling in sha ALLAH , ALLAH knows best (",) alwys pray the best for u wai ....take care

Wahidah said...

neverletmego : tq for the doa dear...take care too