Wednesday, June 1, 2011

Terkilan

Agak terkilan..
Naperla manusia ne suka mengaibkn org len..
Laman2 sosial dijadikan medan mengutuk kwn2..
Mengumpat org len..
Bgs kah begitu??
Ape la yg kita dpt kalo kutuk each other..
Ngumpat each other..

KEPUASAN??
Isk3..

Aperpun yg berlaku..
Melangkahlah tnpa henti..
Kalo penat rehat jap minum air..mkn2 ke..
Pastu smbung blk occay..:p

Dah start buat clearance..
Ingt nk start counting days..
Tp byk hari lg da...
So tk yh la counting day dl..:P


20 comments:

Khairi said...

dalam facebook pun bleh bergosip dah sekarang...bukan dekat kedai kopi je...

http://ayieslife.com

Peri PiA said...

ye la,jika kita slh guna berjaya la agenda pencipta utk menjthkan kita

fikir2 kan

Aisumi Chan Kawa'i said...

dekat facebook 1dunia boleh baca.. itu yg mereka nak kot?

sW33tdARLiNG said...

lagi counting lagi rasa lamaaaaa

Iznie said...

betul, bukannye dapat pape pun klu kutuk org..tak baik betul la...dapat dosa free jer...huhu


p/s : lama tak singgah blog sis....cantekkk header! tolong buat satu....hehehe

Wahidah said...

Khairi : bukan takat Fb je..mcm2 skrang twitter pun sama jer...ntahla..slh gunakan teknologi susah jugak kan

Wahidah said...

Pia : btol tu..sokonggg...kena beware..

Wahidah said...

Sumi : tp dpt pe...aibkan org ..isk3...

Wahidah said...

Kak Amy : btol....dh sebulan je tinggal nanti br nak counting la..:)

Wahidah said...

Iznie : thanks ..akk order je header tu..bg idea org buatkan..hehehe....

ceera said...

pelik kan?
yang penting jangan kita jadi macam mereka sudah.

Wahidah said...

Ceera : insyaAllah tak...tula pelik tp benar..

mummysyafie said...

masih baper hari lagi nak balik nie??

toksah la mengumpat dek..sentap2 kat dalam hati udah ler.

Wahidah said...

Mummy : tula sentap gk la dgr org umpat2 kite kan..tp biarlah mulut org kan...biaq pi la ..tk masuk dlm hati pun..sentap kejap je...

btol tu kak nk mkn ketupat tunggu hari raya la kan..:)

CAHAYA said...

Mintak simpati la tu. Kadang2 bila dah salah, mmg saje je tu. Tapi kalau luahan perasaan tidak bernama... I pun selalu buat. Bkn tujuan mengaibkan, tapi melepaskan tensi.

Faarihin said...

itulah yang tak best tu... dok ngata2 aje.. apa pekdahnya... dok ngata diri sendri tak pelah jugak.. kan.. wawa... hehehe.. lama tak menyinggah sini.. rindu nak panggil wawa.. huhuhu..

Wahidah said...

Cahaya : ntahla manusia ne mcm2 ragam kan..mls nk komen byk..sekadar meluahkan ape yg wai rs je..:)

Wahidah said...

Faarihin : tula pesal..tp kdg2 benda yg tk best la org suke buat kan..wawa?? hehehe.pndai2 je die pnggi lwawa yea...:P

Redbloodsnow said...

tol tu wai. if salah guna...sure akan jatuhkan kita :(

Wahidah said...

Zie ; tula pesal..kena extra careful