Friday, February 5, 2010

Oh my Wireless

Oh my lalink wireless..
What happen to u..
Why u suddenly unfunctioning..
Oh lalink..
U make me upset la pepagi ne..

Aduhai..
Gatal lagi pi shut down laptop mcm tu je lepas hang
Padan muka..
Streamyx kan leh guna wireless..
Tp laptop ne punya wireless prob la..

X tahu dh nak wat per..
Uwaaa..
Mcm mn nak online dr dlm bilik jer..
Bowink la nak online dr table study keje ayah ne jer..

Help me kengkawan..
Tahu tak mcm mn nak solve kan my prob ne..
Yelah besenya die automatically je connected..
Sabau wahidah sabau..
Hahaha..kuau dah bahasa melaka nya..:P


5 comments:

anafakir said...

Salam...terima kasih kerana membalas kunjungan.Nak kata minat puisi sangat tu tak laa..tapi minat la gak.Kekadang ia boleh menghilang resah di dada.Dapat tenangkan minda untuk seketika pun cukupla..nak suh orang layan kita, itu perkara sukar, so baik layan diri sendiri..huhuhuuu...

Faisal Admar said...

sakit wo takde wifi kan :( faisal pun sure pening!

Wahidah said...

Anafakir : tk per..kalo dh minat benda mcm tu go on jer k..leh release tension k ok la tu..

Faisal : ye sgt sakit..:(

Iznie said...

hohoho...

camtu ek cakap melaka....
hehe

Wahidah said...

Iznie : mcm tu la nampak gayanya..huhuhu