Tuesday, January 26, 2010

Detik2 yang berlalu

Nak tak nak kena gk pack brg2 walaupun berat hati..
Mlm td ibu ckp

"Lepas ne,kalo ade kematian mungkin ida tk smpt tgk jenazah la kan"

Alahai,sayu sgt dgr..
Nape la ibu ckp mcm tu..
Makin dkt hr bertolak makin bermcm2 perasaan timbul..

Pesanan ayah pulak,

Ida,berkenan mcm mn pun tlg la jgn terpikat ngan pak arab..
Pk baik buruk nya...Aduhai...

Lebih kurang gitu la pesanan Pak Usop..Huhuhu..
Ayah takut sgt anak dara sorang die ne melekat ngan pak Arab..
Pastu tk blk terus Malaysia..huhuhu

InsyaAllah harap tk de apa2 aral melintang..
Nawaitu pergi cari rezeki..
Kira jihad gk tu kan..

Oh ya,esok i turun KL..
Khamis ade last briefing di Melorita..
Hope visa n tiket siapla..
Kalo ikutkan hati ramai gk kwn2 nak jumpa last minute ne..
Tp kalo nak jumpa sumer sekali mcm tk sempt jer..
Mcm mn ne yea Yanie,Catz n Cahaya..
Kalo jumpa korang bertiga sekali serentak bole la kot..

Huhuhu..
Btw,insyaAllah kalo ade rezeki kita jumpa yea..
Kalo idak,maaf la yea kwn2...:)

3 comments:

CAHAYA said...

Boleh je awak. Saya cuti Khamis Jumaat ni. Nanti saya inbox nombor fon kat FB.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

ada no hp yanie kan?
call yanie k....

Wahidah said...

Cahaya n Yanie : mari kiter ketemu..huhhu

Yanie : ade je no yaniee..tp no wai dh tukar..

Cahaya : khamis tu sya ade briefing smpai tghari jer..mungkin leh gi lunch sesama ke or jumpa kt mid valley kejap ke..

tp yanie keje kan..leh jumpa cahaya je la khamis tu..ermm