Friday, June 19, 2009

Kawan Makan Kawan

2-3 hari ne mmg tk de mood sgt..
Sbb bengang ngan sum1..
Ntahla..

Kitorang quiet close gk..
Tp bile dgr die kutuk2 kat belakang..
Rs mcm sedih..
Yelah dh rapat sumer..
Apa hal nak kutuk2 kt belakang..
Berani kutuk ar kt dpn..

Time susah ne la kwn yg di cari..
Tp...
Ntahla..Mls nak pk lg..
Biarlah....
Lg satu tlg la jgn nak fitnah benda yg tk btol..
Siasat la dl..

Kayla..
Malam ni ade dinner utk Kontinjen Properties...
Yahooo makan free..Hehehe

9 comments:

ije said...

hmm.. yup. saat paling tak best bila orang yang kita rapat cakap belakang pasal kita.

depan2 elok je. adei

btw, ije dah tukar blog url yang baru.

http://nurhifzan.blogspot.com

CAHAYA said...

Backstabber is so uncool. Bersabar la yer.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sabar wai....
hehhehe...
tak mo tak mo tak mo marah2...

heheheh

azman said...

take it positively..

dia kutuk belakang, maknanya dia stil nak bekawan

Wahidah said...

ije : wah blog berwajah br lg..bgs2..

Cahaya : that's life...bese la tu kan...

Wahidah said...

Yanie : sabar dh yanie..wat bodoh je..mls nak layan

Azman : yeker mcm tu...nak kwan lg yerr

CATZ said...

sabar je lah wahidah..
at least now u know the real situation...
kawan baik..ehmm...mmg susah le now ni org nak ikhlas dgn kita dan terima kita seadanya...kat belakang ngumpat2 pulak...
lepas ni kawan dgn org berpada2 lah..jgn rapat sgt..
now ni susah nak cari yg kita percaya dan ikhlas berkawan.

NoRLi said...

kutuk depan dipanggil mengeji di depan..
kutuk di belakang dipanggil mengumpat...
hahaha...
ko bolayan jer..penat nnt dia diam la tue..
kena wat edisi siasat nie..hahaha
ko mkn free mmg sgt suka dol...
makan jgn lupa aku.....huhuhuhu

Wahidah said...

Catz ; yup..kena berhati2...tq 4 da advise sis..

Norli : tu la pesal...mkn free sumer org nak beb..:P