Sunday, May 17, 2009

Tired..

Semalam MC..Huhuhu..
MC sbb migraine..
Lps pi hosp dpt injection doc bg MC..
This recently kena migraine teruk giler..
Nak kata stress..X de pulak..
Hurm..maybe sbb sinus kot..Ntahla..

Oh ya..dh terlewat la nak wish..
Happy Teachers Day to all teachers...
Jasamu guru ku kenang jua..hehehe

One more thing..bile la nk dpt new roommate ne..aduhai...
Sabar je la..

Btw,malaysia dh ade 2 confirm case H1N1..
So kt Emergency Department ne sibuk la wat saringan sumer..
So beware la sumer yeaa..

9 comments:

Zaidon said...

salam.. cemane nurse boleh sakit nih :) hehe jgn marah. makan ubat ya, tak cukup amik kat spital :)

Anonymous said...

you like ombak rindu? saya baru je baca review yg menyakitkan hati tg novel tu kat http://ginny-uninterrupted.blogspot.com/2009/01/alaf-21-ew.html

boleh tak awak tolong nasihatkan sikit blogger yg laser tu. saya ni peminat alaf jugak..tp tak berani pulak nk ckp...em..

tgh cari peminat ombak rindu yg lain utk ckp kt blogger tu...

Wahidah said...

Zaidon : nurse pun org jugak yg bole sakit la..hehehe..yealaa nanti i mkn ubt..hehehe

Anonymous : la mcm tu ke..sbr jer la..nanti i back up kay..hehehe

Anonymous said...

thank you sgt2. saye ni tak pndai tulis english. kat blog die tu ade link Alaf21? Ew~! kat sidebar die. saye tgk byk pulak org sokong erm...

Wahidah said...

anonymous : hurm..mcm2 kan...isk3

Ad Rifza said...

Beware ...Knapalaa mcm2 penyakit baru dtg skrg kan?..mcm2 yg tak pernah dgr..Adakah penyakit itu nak menghapuskan spesies manusia?..huhu

Wahidah said...

Ad : hurm..ntahla Ad..skrang ne mmg mcm2..mcm2 dugaan..

NoRLi said...

ko tue xsihat jgn la merayap berembun...
kang MC lagi xder org lak nak keja...
dah tua2 nie xpyhla aktif sgt nk ber'netball'...
ko relay berganti2 depan triage pun dah cukup exercise...hahaha

Wahidah said...

Norli : cit..jeles la tu aku aktif netball..lgpun mn de tua beb..muda belia lg la....tk larat beb nak saring2 org ne..penat seh..hehehe