Sunday, January 11, 2009

Aura Warna

Aper eik yg korang tahu pesal aura warna..
My moms asyik ckp kt i pesal aura warna ni jer...
Tahula dh pi kursus....:)

Okay ni ade sedikit info..
Aura warna pakaian mengikut hari..
Aper yg I tahu kalo kiter follow
Mungkin aura kita akan lebih utk that day kot..

Isnin - Putih
Selasa - Pink
Rabu - Biru
Khamis - Oren
Jumaat - Hijau
Sabtu - Merah
Ahad - Hitam

So selamat mencuba....
I dah nk blk KL pg esok...
Time to work..:P

8 comments:

CAHAYA said...

ari ni Cahaya pi keje pakai hitam. hehe. aura camne ni? story mory la sket.

KhaLifah feDi said...

opss ekceli kf mu tau cm ner tak tahu aura seseorg ..?

khairul onggon said...

wahh... arini pakai baju putih... hehehehe... aura baik ni...

Wahidah said...

cahaya : well i nk terang lebih2 pun i tak tahu la..tp aper yg i tahu aura warna mengikut hari ni bole di praktikkan..

kf : itu i tk tahu la kf..sorry..


khairul onggon : hehehe..bgs2..:P

Witty Angel said...

anda kene tag!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
kena cuba ni

TaNia said...

hehhee.. i'll try! tp cam susah jer nak carik color hijau.. sbb i tak sesuai lah pkai baju colour hijau.. huhuh

Wahidah said...

witty angel : oh kena tag eik..thanks ye ainaa..:P

crazy beautiful ; try jgn tk try...

tania : ala cr la hijau yg sesuai ngan kulit u..:)