Tuesday, October 28, 2008

Medical Ward..

Jummat ni hari last kt Medical Ward...
Syg rsnya nak tinggalkan wad ni....
Rs mcm nk stay permanently je kt medical ward ni...
Dr staff smpai la ke doc sumernya okay...
Byk gk benda yg belajar kt sini...
Rs mcm 3 bln ni tk cukup jer....
Wuargh...masa mula2 dulu rs mcm berat hati je nak posting kt medical ward..
tp biler dh almost 3 month kt sini rs best sgt......
I'll missing 4G much...

so start next week akan posting kt Emergency Department balik........

14 comments:

Catz said...

selamat bertugas di jabatan baru..
good luck yeh!

Wahidah said...

catz : tq..btw bukan jabatan br..before this mmg kat Emergency Department pun..hehehe

Faisal Admar said...

hmm. emergency department lagi stress kot? hehe tu pasal suka yg sekejap ni?

Wahidah said...

faisal : Emergency department tk de la stress mn pun...suke medical ni sbb dh bole get long ngan staff2 die...

DYLA said...

tak takut ker duk kat emergency department? mcm sesak jer department tu

Wahidah said...

dyla : mcm je sesak..tp okay what..heheh..adventure la dyla...huhuh

WanHidayat said...

Salam Wahidah...nak tanya nih..best tak kerja di department tuh...mesti mencabarkan...

Walau dimana u dipindah, I pray for ur happiness and wellbeing...

Have a pleasant day ahead....

Mohd Kamal said...

nenong..nenong!! emergency case..
sakit hati ada ubat ke?? hati risau apa ubat nye..

CAHAYA said...

doktor ke ni?

Wahidah said...

wanhidayat : best keje kt medical ward ni..mencabar gk la...esp nak layan kerenh patient VIP2 ni..huhuh...tq 4 da wish

kamal : sakit hati?? aduhai sakit hati ni ubatnya aper eik..kasih sayang kot..hahahah

cahaya : isk dak la..i'm a nurse la..:P

* apa yang dicari? * said...

ok, who calls for a doctor? hehe...

xleh nk keje kat A&E, stressed keje making quick decisions - all d time. tp seronok sbb byk tul acute presentations leh tgk.

keje rajin2 ida!

Wahidah said...

apa yg dicari : A & E sumernya kena quick...hehehe..tp best...tk yah nak layan kerenah patient sgt..huhuh....tq....

D'Panther Nurul said...

of cos ko akan rindu medical ward..terutama aku.. ngeh..ngeh..ngeh..
.
.
btw wai happy keje dengan ko..
cuma mula2 ko naik la mcm blur sotong je..hehe..
now much more improved..
betul tak aku ckp once ko dah keje kat ward berat rasa nak tinggalkan..kan..kan..kan.. hehe..
.
.
apepun..tak kisah la kat mana2 pun ko keje.. all de best k wai!!

Wahidah said...

nurul : huhuh...mmg la mula2 tu aku blur sket..hehehe....mesti la rindu seh.....all da best gk utk ko...:)